Ma, bravo! Adriana Vilagoš ponovo oborila nacionalni rekord Srbije u bacanju koplja

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Neverovatna srpska atletičarka, Adriana Vilagoš uspela je četvrti put ove godine da obori nacionalni rekord Srbije u bacanju koplja, pošto je večeras na mitingu u Zagrebu došla do daljine od čak 65,64 metara, čime je ujedno došla i do pobede! 

To je za četiri centimetra bolji rezultat od dosadašnjeg nacionalnog rekorda koji je i sama držala, a koji je ostvarila na mitingu Dijamantske lige u Horžovu, kada je bacila 65,60 metara.

Prethodno je naša Adriana obarala nacionalni rekord na mitingu Dijamantske lige u Londonu, ali i na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Adriana je današnji rezutlat ostvarila u trećem hicu u Zagrebu, a i prethodna dva bila su odlična, pošto je u prvom pokušaju gađala 64,45 metara, dok je u drugom pokušaju dobacila do 63,20 metara.

Nastavlja Adriana da pomera sve malo po malo i zaista deluje da je samo nebo za nju granica!

Drugo mesto je zauzela Petra Sičakova iz Češke sa 60,91 metar, a Sara Kolak iz Hrvatske je sa 60,23 metara osvojila treće mesto.

Naša Milica Gardašević zauzela je šesto mesto u skoku udalj, pošto je danas u Zagrebu četiri puta prestupila, a najbolji skok od 6,17 metara ostvarila je u poslednjoj, šestoj seriji.

(Telegraf.rs)

Video: Adriana Vilagoš u Priboju bacila za srebro na OI, a onda moćnom porukom oduševila sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нена

    8. septembar 2024 | 19:06

    Ма браввоооо девојко...само напред.....

  • Ja

    8. septembar 2024 | 18:56

    Svaka čast! Još kad bi to bilo kad je najbitnije, onda bi bilo top.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA