Adriana Vilagoš u Priboju bacila za srebro na OI, a onda moćnom porukom oduševila sve

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Gradski stadion u Priboju je ove srede bio domaćin jakog takmičenja, trećeg izdanja Srpskog atletskog mitinga, ove godine posvećenog legendarnom treneru Vladu Pivljaninu.

Na pomenutom takmičenju odličan rezultat ostvarila je Adriana Vilagoš. Naime, srpska atletičarka koja se takmiči u disciplini bacanje koplja izbacila je neverovatan hitac od 64.48 metara. Vredi napomenuti da bi sa ovim rezultatom osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Takođe, ona je nedavno oborila nacionalni rekord sa 65.60 u Dijamantskoj ligi.

Adriana Vilagoš je nakon takmičenja iznela svoje utiske.

- Hvala vam i meni je baš drago što sam bila ovde, jer je bila fantastična atmosfera. Bilo je magično na ovom stadionu zbog okoline i svega, baš je bilo zadovoljstvo. Bacila sam dobre daljine, tako da zadovoljna mogu da idem kući - rekla je Adriana Vilagoš.

Dotakla se i rezultata sa Olimpijskih igara.

- Naravno, to je jedna bolna tačka. Jednostavno nije bilo moje takmičenje, teško je bilo posle, ali sad se fokusiram samo na buduće i da se spremam za svako takmičenje najbolje što mogu i da uživam.

Mlada atletičarka je dva puta obarala nacionalni rekord ovog leta.

- Osećala sam se u dobroj formi i čekala sam rezultat već mesecima pre i baš mi je drago što je baš na Dijamantskoj ligi došao. Mislim zadovoljna sam da sam i danas bacila preko 64. Čekam sledeće takmičenje.

(Telegraf.rs)

Video: Da li je ovo stadion na najlepšem mestu u Srbiji: Zvezde svetskog sporta dolaze u ovaj grad

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA