Teodora Boberić, Natalija Grujić i Aldin Ćatović u finalu SP: Srbija navija za svoje atletičare!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Drugog dana Svetskog prvenstva za juniore u atletici takmičari iz Srbije obezbedili su ukupno tri finala, pa ćemo uskoro pratiti i borbu za medalje! Teodora Boberić, Natalija Grujić i Aldin Ćatović su obradovali svojim nastupima.

Aktuelna osvajačica srebra sa Evropskog juniorskog šampionata Boberićeva je skokom od 13.04 metara sa osmog mesta došla do finala u disciplini troskok, što nije pošlo za rukom Nataliji Dragojević koja je sa 12.72 zauzela sedamnaesto mesto.

Srednjeprugaši su bili sjajni i finala su u muškoj i ženskoj kategoriji na 1500 metara obezbedili Ćatović i Grujićeva. Atletičar Novog Pazara je sa vremenom 3:45.66 minuta bio među četiri u svojoj grupi i oborio lični rekord, dok je atletičarka Crvene zvezde sa 4:23.20 bila peta u grupi i po rezultatu prošla dalje. Saima Murić je okončala učešće na 1500 metara kao osma u grupi sa vremenom 4:28.14.

Sva finala naših atletičara su na programu u nedelju.

Trećeg dana takmičenja pratićemo nekoliko naših takmičara u kvalifikacijama, od Angeline Topić, pa sve do Teodore Golubović, Lene Milinkoivć, Bojana Novakovićam Luke Boškovića i Miloša Nisića.

Za medalju će se posle ponoći na 3000 stiplčes boriti Mejra Mehmedović, dok će se za finale na 800 metara nadmetati i Tara Vučković.

(Telegraf.rs)

Video: Srebrna Teodora nije mogla da sakrije suze, a za Telegraf je podelila utiske iz Jerusalima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA