Novi sjajan rezultat! Milica Gardašević osvojila četvrto mesto na mitingu Dijamantske lige u Londonu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odličan plasman nedelju dana pred početak Olimpijskih igara u Parizu

Srpska atletika danas nastavlja sa odličnim rezultatima na mitingu Dijamantske lige u Londonu. Nakon što je Adriana Vilagoš oborila nacionalni rekord u bacanju koplja, Milica Gardašević stigla je do četvrtog mesta u disciplini skok udalj! 

Ona je skokom 6,58 metara iz treće serije obezbedila sebi pomenutu četvrtu poziciju. Najbolji rezultat koji je ostvarila ove sezone iznosi 6,76 metara.

Pored toga, imala je skokove od 5,81 metara, zatim 6,35 metara u drugoj seriji, 6,41 u četvrtoj i 6,45 metara u petoj seriji, dok u šestoj nije skakala.

Pobedu je odnela poznata Malaika Mihambo iz Nemačke sa 6,87 metara, dok je Agate de Souza iz Portugala bila druga sa 6,75 metara. Treće mesto na podijumu pripalo je Larisi Japičino iz Italije sa 6,70 metara.

Iza Milice Gardašević bile su Katarina Džonson-Tompson sa 6,54 metara, potom Tifani Flin sa 6,50 metara, Janis David sa 6,28 metara i Tifani Jue sa 6,24 metara.

(Telegraf.rs)

Video: "Spremna sam za velike visine": Angelina posle zlata u Kraljevu za Telegraf pričala o izazovima i OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA