Bosonogi Crnogorac ide na Olimpijske igre! Evropu zadivio u Rimu zbog jedne stvari, a sada će biti i u Parizu

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odličan rezultat

Nedavno održano Evropsko prvenstvo u Rimu je donelo Srbiji dve medalje od Adriane Vilagoš i Angeline Topić, a između ostalog, Evropa je videla i jednu zanimljivu stvar koja je došla sa Balkana. To je nastup Darka Pešića, koji je pobrao simpatije publike.

Naime, crnogorski atletičar koji se takmiči u desetoboju uspeo je da ubere simpatije publike, nakon što je na zvaničnom Instagram nalogu osvanuo klip njega gde se takmiči u bacanju diska bosonog.

To je prokomnetarisala čak i naša Ivana Španović, dok je ovaj desetobojac iz Crne Gore obezbedio i učešće na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine.

- Oče, uspeli smo! Uvek sam sanjadao da postanem Olimpijac, a danas je došao taj dan. Nakon 20 godina teškog rada, uspoena i padova, mnogo žrtve, Atletska federacija Crne Gore i Olimpijski komitet Crne Gore su nagradili moj rad i sve istorijske rezultate koje sam učinilo za moju zemlju, koju sam i do sada predstavljao na ovako velikim takmičenjima.

- Dobio sam mesto na Olimpijskim igrama i ponosno ću predstavljati Crnu Goru, ali i sebe, svoju porodicu i svoje prijatelje. Na kraju, želeo bih da zahvalim svima koji su bili uz mene sve ovo vreme i koji su mi omogužili da sanjam velike snove do kraja.

(Telegraf.rs)

Video: "Spremna sam za velike visine": Angelina posle zlata u Kraljevu za Telegraf pričala o izazovima i OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA