≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Angelina posle zlata u Kraljevu za Telegraf pričala o izazovima i OI: "Spremna sam za velike visine..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Angelina je prilično lako odbranila prošlogodišnje zlato

  • 0

Srpska atletičarka, Angelina Topić osvojila je zlatnu medalju na prvenstvu Srbije u Kraljevu, u disciplini skok uvis.

Angelina je prilično lako odbranila prošlogodišnje zlato, a nije krila zadovoljstvo, iako nije napala dva metra.

- Iskreno, jako sam zadovoljna samim takmičenjem, znam da sam u odličnoj formi. Planirala sam danas da napadnem neku veću visinu, pošto sam na prošlom takmičenju u Grčkoj probala na visini od dva metra, po ko zna koji put, i bila sam jako blizu, tako da sam bila prilično sigurna da ću sledeći put, odnosno danas to uspeti, ali vremenski uslovi nisu to dozvoljavali, tako da sam čim sam videla da sam pobedila sam se odjavila. Duvao je vrlo jak vetar, i znala sam iz iskustva da će neke veće visine malo teže da se ostvare, uz jak vetar u grudi. Pitala sam da se okrenu sunđeri, ali danas to izgleda nije bilo moguće, tako da mi je u tom smislu žao što Kraljevo neće videti dva metra, ali ja sam sigurna da će to uskoro da dođe. Sledeće što me očekuje jeste Dijamantska liga u Parizu, gde sam i prošle godine, kada sam prvi put nastupala ostvarila svoj lični rekord, što je i nacionalni rekord od 197 centimetara. Nadam se da će ovaj put da bude još bolje, i nadam se nekoj još većoj visini - počela je Angelina.

Bliže se i Olimpijske igre u Parizu...

- Polako se bliži, da... I dalje sam pod nekim... Ovo je stvarno jedna ogromna stvar, i nekako i dalje ne znam šta da očekujem, i ne znam u kom smeru da razmišljam, tako da mislim da je bolje da ne razmišljam, znajući kakva sam, da ne bih sama sebi stvarala pritisak. Mogu da kažem da sam vrlo uzbuđena, malo i pod nekim pozitivnim stresom, ali nadam se da će to sve da se ostvari na neki najbolji mogući način. Kao što sam rekla, mislim da sam spremna za jako velike visine, da sam mnogo bolja nego što sam bila, tako da ono što bih ja volela da se, kad treba, to i obistini - poručila je Topićeva.

(Telegraf.rs)

Video: "Presrećna sam! Otac mi je najveći uzor u sportu i životu": Srebrna kraljica Angelina zablistala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA