≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Teško da ne, baš su blizu...": Adriana Vilagoš nakon novog državnog zlata govorila o Olimpijskim igrama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je u jakoj konkurenciji opravdala ulogu favorita

  • 0

Prvog dana Prvenstva Srbije u atletici, koje se još jednom održava u Kraljevu, aktuelna evropska vicešampionka Adriana Vilagoš osvojila je zlatno odličje u bacanju koplja i tako potvrdila da se nalazi u vrlo dobroj formi.

Članica TSC-a je rezultatom od 60.46 metara zasela na prvo mesto ispred Marije Vučenović i Ivane Đurić, dve koleginice koje su sa njom zajedno učestvovale u Rimu na Evropskom prvenstvu.

U izjavi za Telegraf nakon dodele odličja, Adriana je istakla da je srećna što je u Kraljevu prebacila 60 metara i da ima vremena i da se neke stvari "utegnu".

- Bilo je baš jako Državno prvenstvo i baš mi je drago što sam ovde bacala u Kraljevu, imam jako lepe uspomene. Drago mi je što sam mogla da bacim preko 60, nadala sam se da ću više moći da se postavim tehnički, ali još ima vremena da to popravim sa te strane. Sad idemo dalje, pesma novom izazovima i da bacam još bolje u sledećim takmičenjima.

Olimpijske igre se bliže i sve teže je ne misli o njima...

- Teško da ne. Mislim, baš su blizu, ali pokušavam da se ne opteretim preterano sa time. Teško je, ali fokusiram se na male korake i pokušavam da idem korak po korak, da budem još bolja i spremnija, i psihički i fizički - zaključila je Adriana Vilagoš.

(Telegraf.rs)

Video: Zlatne medelje za Aleksu Kijanović i Milanu Tirnanić: Pobednice trke na 100 metara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA