≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Branković otvorio Prvenstvo Srbije u atletici: "Imate privilegiju da prvi vidite vicešampione iz Rima"

S. I.
S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Angelina Topić i Adriana Vilagoš biće na prestižnom takmičenju

  • 1

Svečano otvaranje Prvenstva Srbije u atletici koje se ove godine održava u Kraljevu upriličio je Slobodan Branković, direktor i generalni sekretar Srpskog atletskog saveza.

On je istakao kako će navijači imati veliku čast da gledaju najbolje srpske atletičare pred najveći turnir.

- Još jednom hvala gradu i atletskom klubu koji podržavaju Savez i celo takmičenje ovde u Kraljevu. Ono što bih želeo da vama kažem je da imate privilegiju da prvi vidite vicešampione Evrope iz Rima, Angelinu Topić i Adrianu Vilagoš i sve one koji su bili učesnici šampionata Evrope. Svim atletičarima, trenerima, sudijama, tehničarima i ostalima želim srećna dva dana, svima koji su blizu normi za OI da ih ispune i srećni odu iz Kraljeva. Otvaram šampionat za seniore i seniorke i još jednom svima srećno - rekao je Branković.

Na ovom takmičenju učestvovaće i Angelina Topić i Adriana Vilagoš, kao i drugi kvalitetni srpski atletičari. Tokom dva dana u Kraljevu gledaćemo skoro sve najbolje što naša zemlja može da ponudi "kraljici sportova".

(Telegraf.rs)

Video: Slobodan Branković: "Organizujemo tri Evropska prvenstva tri godine zaredom"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đuro

    29. jun 2024 | 18:44

    Lepa manifestacija, ali velika je sramota grada da su tribine ovog lepog stadiona toliko prljave da se ne može sedeti i gledati ovaj sportski događaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA