≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Možda je to bila moja greška...": Iskusna srpska sprinterka za Telegraf otkrila detalje iz Rima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju je ipak ispunila primarni cilj

  • 0

Maja Ćirić je ostvarila vrlo dobar rezultat samim plasmanom na Evropsko prvenstvo u Rimu, ali sprinterka sa najdužim stažem na tom nivou u Srbije na kraju nije prošla kvalifikacije.

Na putu do polufinala zauzela je osamnaesto mesto u poretku sa vremenom od 12.96 sekundi, što je nju učinilo zadovoljnom, pre svega jer je želela da uživa u nastupu.

- Ja jesam zadovoljna celokupnim nastupom. Još uvek nije ovo nivo na kom se trenutno nalazim, ali 400 je specifična trka i u tom trenutku se sve dešava. Svi izbori su na nama, tako da nekada napravimo grešku. Možda je moja bila to što sam u poslednjih 100 metara pokušala da promenim ritam i to me je koštalo. To je nešto instiktivno što svi napravimo. Prvih 200 metara je bilo sasvim solidno, bez zamora, neki ritam sam uhvatila, ali okej...

Za nju je velika čast bila da bude jedna od predstavnica Srbije, a u narednom periodu će napasti lični rekord.

- Jeste, na EP sam htela da se opustim i stvarno uživam u svakom trenutku. Na dva mitinga ću ići sigurno i naravno Prvenstvu Srbije. Cilj je lični rekord i da ostanem na tom nivou - zaključila je Maja Ćirić.

( Telegraf.rs)

Video: "Nisam uspela da se smirim, ali ne mogu da budem nezadovoljna": Ivana Ilić posle debija na EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA