≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boško Kijanović otkazao učešće u drugoj trci na EP u Rimu: "Nisam zadovoljan..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nećemo ga gledati na 200 metara

  • 1

Boško Kijanović nije uspeo da se plasira u polufinale sprint trke na 400 metara na Evropskom prvenstvu u atletici, pošto je pomenutu deonicu istrčao za 46.39 sekundi, što je bilo dovoljno za osamnaesto mesto u kvalifikacijama.

Četrnaesti takmičar je odradio distancu za 45.90, pa je srpski sprinter ipak bio daleko od potrebnog vremena, zbog čega je za Telegraf istakao da nije zadovoljan.

- Bio bih iskren, nisam zadovoljan, očekivao sam prolazak u polufinale, nešto danas nije išlo, ne znam tačno šta. Staza je odlična, atmosfera takođe, međutim nisam možda pogodio ritam do kraja ili nisam bio spreman. Cilj mi je bio da se opet plasiram u polufinale, nisam uspeo, svakako je ovo još jedno lepo iskustvo. Zahvalan sam na prilici da ovde opet ućestvujem. Idemo dalje.

Boško je otkazao učešće na 200 metara.

- Nažalost sam otkazao. Počinje mi drugi deo sezone, i s obzirom da mi ne ide sve kako očekujemo ipak nam je akcenat na 400, da nastavimo.

Osvrnuo se i na učešće svog brata Alekse, debitantsko na EP.

- Neočekivano je ušao na EP, tako da je i to samo učešće za njega neverovatan uspeh. Juče je trčao ne baš najbolje, ali je i on je zadovoljan što se ovde našao - istakao je Boško Kijanović, uz dodatak da ćemo ga ubrzo gledati na nekom mitingu u Evropi, kasnije i na Prvenstvu Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: "Nisam uspela da se smirim, ali ne mogu da budem nezadovoljna": Ivana Ilić posle debija na EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA