≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veselin Jevrosimović: "Comtrade dugi niz godina ulaže u sportove koji promovišu zdrav život"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik kompanije Comtrade za Telegraf

  • 0

Drugi novembar 2023. godine biće istorijski dan za srpski sport, jer je potpisana petogodišnja saradnja kompanije Comtrade i Beogradskog maratona, usled čega se očekuje da najmasovnija sportska manifestacija u Srbiji bude izdignuta na viši nivo narednih godina uz podršku najveće IT kompanije u regionu.

Predsednik kompanije Comtrade, Veselin Jevrosimović, poručio je posle stavljanja parafa na ugovor sa Beogradskim maratonom da kompanija koju vodi godinama ulaže u sportove koji promovišu zdrav život, pa je tako došlo i do saradnje sa Beogradskim maratonom.

- Već dugi niz godina ulažemo u sportove koji se bave zdravim životom, a trčanje spada pod sport koji potpada pod zdrav život. Ako želite da budete zdravi morate da se krećete i da trčite, i samim tim je iz toga proizašla ova saradnja između Comtrade i Beogradskog maratona. Mi smo danas potpisali petogodišnji ugovor i ova manifestacija će se ubuduće zvati Comtrade Beogradski maraton.

Broj zaposlenih u Comtrade kompaniji broji se u hiljadama, pa je Jevrosimović upitan i da li će oni uzeti učešće u trkama Beogradskog maratona.

- S obzirom na to da smo zdrava nacija, a samim tim i zdrav kolektiv, dosta naših zaposlenih trči, imaće sigurno obavezu da nastupe na jednom od dešavanja na Beogradskom maratonu. Ne kažem da će svi morati da istrče ceo maraton, ali 5.000 ili više bi trebalo da istrče - poručio je Jevrosimović, koji je poručio da će on učestvovati u trci zadovoljstva od 5.000 metara.

(Telegraf.rs)

Video: Potpisan petogodišnji ugovor o sponzorstvu između Beogradskog maratona i kompanije Comtrade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA