≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksiraju pivo, pa trče, i tako četiri kruga: Beograd se sprema za nesvakidašnju trku!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko voli pivo i trčanje, ovo je za njega idealna manifestacija

  • 2
Pivska milja Printskrin: Youtube/Beer Mile Media

Jedna potpuno nesvakidašnja trka održaće se u Beogradu na velikom šetalištu na Kalemegdanu 16. septembra, za kakve smo ranije mogli da čujemo uglavnom u inostranstvu, pre svega u Engleskoj.

Manifestacija pod nazivom "Pivska milja" u organizaciji kompanije Atlex, po prvi put će se ove godine održati u Srbiji, a inače je ovakav tip trka popularan širom sveta.

Ideja organizatora je da se na ovaj način podigne svest o fizičkoj aktivnosti, popularizaciji trčanja i rekreacije na nesvakidašnji i potpuno drugačiji način, da svi oni koji vole da piju pivo mogu uz to piće i da se rekreiraju.

Trka će biti izvedena tako što će se trčati četiri kruga od po 400 metara. Pre svakog započetog kruga trkači moraju da popiju jedno pivo od 0,33 litara, pa tek onda da započnu trčanje. Grupe će biti podeljene na žene i muškarce, u zavisnosti od broja prijava.

Početak manifestacije predviđen je za 12 sati 16. septembra, kada će se otvoriti festivalski deo i kada se očekuje dolazak trkača. Ulaz na manifestaciju je slobodan i sve koje interesuje kako će izgledati ova trka mogu da dođu na Kalemegdan i prate dešavanja, uz muziku koja će biti na štandovima, gde će biti i voditelja i Di-džejeva.

Možete se prijaviti putem OVOG linka.

Pogledajte u nastavku u snimcima kako sve to izgleda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA