Vreme čitanja: oko 1 min.

Jevrosimović: Velika zahvalnost predsedniku Vučiću, prepoznat je značaj ulaganja u Atletiku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica svih sportova dobija svoj novi velelepni dom u Srbiji

  • 0
Veselin Jevrosimović Foto: Telegraf.rs

Predsednik Srpskog atletskog Saveza, Veselin Jevrosimović trenutno je sa nacionalnim timom na Svetskom prvenstvu u atletici u Budimpešti, a posle sastanka i razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučičem, potvrdio je prelepe vesti.

Naime, u planu je izgradnja velelepnog atletskog stadiona. Jevrosimović se oglasio i zahvalio predsedniku Vučiću i državnom vrhu na podršci koju atletika ima.

- Atletika dobija nacionalni stadion. Na ovom stadionu će moći da se održavaju sva velika takmičenja, Evropski i Svetski šampionati a jednog dana uz razvijenu sportsku infrastrukturu moći ćemo ozbiljno da konkurišemo i za dobijanje Olimpijskih igara.

- Velika zahvalnost predsedniku Vučiću kao i celom državnom vrhu koji su prepoznali značaj ulaganju u Atletiku, prepoznavši je pre svega kao bazični sport i kao kraljicu svih sportova.

Gospodin Jevrosimović je dodao da je ovo veliki dan za atletiku u Srbiji.

- Država Srbija i Srpski atletski savez će ovim potezom omogućiti najsjajnijoj atletskoj generaciji koju imamo da se na svom ognjištu bori za zlatne medalje na najvećim svetskim takmičenjima u budućnosti. Ovo je veliki dan za srpsku atletiku i srpski sport - rekao je Jevrosimović.

Veselin Jevrosimovic post Printskrin: Linkedin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA