≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Dane Korica otvorio Prvenstvo Srbije u Kraljevu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvenstvo će trajati dva dana

  • 0

Potpredsednik Srpskog atletskog saveza, Dane Korica, otvorio je na atletskom stadionu u Kraljevu Prvenstvo Srbije za seniore i seniorke, kao i Prvenstvo Srbije u višebojima za mlađe juniore i juniorke.

- Dobar dragi prijatelji atletike, poštovani takmičari, treneri, sudije i svi oni koji učestvuju danas na prvenstvu Srbije. Pre svega bih hteo da se zahvalim gradonačelniku Terziću, velikom radniku i čoveku koji je bio desna ruka i na Balkanijadi, istaknuti atletičar Miloš Simović. Hvala na organizaciji Balkanijade na visokom nivou i danas Prvenstvu Srbije. Hteo bih da kažem drugim atletičarima da je ovo još jedna prilika da se plasiraju na OI i ispune normu. Velika je stvar takmičiti se ovde, i za samu Srbiju. Uskoro nas očekuje još jedno veliko takmičenje. Želim svima puno zdravlja, uspeha i dobrih sportskih rezultata - rekao je Korica na otvaranju.

Nakon njega se obratio i pomoćnik gradonačelnika Kraljeva, Miloš Simović.

- Poštovani potpredsedniče SAS gospodine Korica, poštovani predstavnici klubova, treneri, atletičari, sportski radnici, svi vi koji danas učestvujete u ovoj prelepoj sportskoj manifestaciji u Kraljevu ste uvek dobrodošli. Vidim da se u Kraljevu u poslednje vreme postižu dobri rezultati što me raduje i što je naša satisfakcija kao pokrovitelj i organizatora. Zahvalio bih se Srpskon atletskom savezu, mi ćemo ubuduće želeti da napravimo što bolje uslove kako bi se ovde pravili što bolji rezultati, kao takmičari, kao organizacija i da idemo iz pobede pobedu. Ovom prilikom otvaram ovo prvenstvo za seniore i seniorke i želim svima puno uspeha.

Prvenstvo će trajati dva dana, a na njemu ćemo imati prilike da vidimo neke od najboljih srpskih atletičara i atletičarki, kao i najvećih nada naše "kraljice sportova" poput Angeline Topić, Zorane Rokavec, Adriane Vilagoš.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Emini posle obaranja državnog rekorda starog 14 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA