Prvi detalji smrti bivše olimpijske i svetske šampionke: Policija dobila poziv, pa je zatekli mrtvu u kući

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sumnja se na samoubistvo

Vest o smrti Amerikanke Tori Bouvi, bivše olimpijske i svetske šampionke, duboko je potresao svet atletike u sredu!

Iako prve informacije nisu otkrile ništa kada je u pitanju ova tragedija, nekoliko sati posle istrage pojavili su se prvi detalji poznati javnosti.

Naime, kako su iz kancelarije šerifa otkrili, 32-godišnja Tori danima nije bila viđena u javnosti i da je policija zbog toga otišla do njene kuće. Tamo su je pronašli mrtvu, a na pitanje novinara su odgovirili da nisu pronašli nikakve tragove borbe.

Navodi se da je Tori mesecima imala psihičkih problema i d aje zbog toga izbegavala pojavljivanje u javnosti, kao i da će detaljan toksikološka analiza dati konačan odgovor kada je u pitanju mogućnost samoubistva.

Najveća dostignuća u karijeri ostvarila je u periodu oko Olimpijskih igara 2016. godine. Na Svetskom prvenstvu Pekingu 2015. osvojila je bronzanu medalju, a na pomenutim igrama u Riju okitila se zlatom u štafeti 4x100, srebrom u sprintu na 100 i bronzom u trci na 200 metara.

Poslednje velike rezultate zabeležila je na Svetskom šampionatu u Londonu 2017. godine gde je osvojila zlatne medalje u trci na 100 metara i u štafeti 4x100.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA