Užas u Baru: Huligani napali mlade atletičare iz BiH na pripremama, jedan zadobio višestruke frakture

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Policija je privela osumnjičene

Dvojica mladih sportista Atletskog kluba Sarajevo napadnuti su i pretučeni sinoć u Crnoj Gori, objavila je novinarka Al-Džazire, Arduana Pribinja.

Između ostalog, ona ističe da je u incidentu povređen i njen sin koji je zadobio udarac metalnom šipkom u glavu, ali da je njegov drugar dosta gore prošao.

- Grupa od pet huligana u Baru napala je sinoć dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru došli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavu razbili metalnom šipkom, još je dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku fakturu jabučne kosti - javlja Arduana.

Ona je navela da je policija uspela da identifikuje i privede osumnjičene.

- Huligani su od ranije poznati policiji i privedeni su. Nadam se da će biti kažnjeni - objavlila je novinarka Al-Džazire.

Sve se dogodilo kada su Harun i Alija otišli u prodavnicu da kupe sok, jer prodavnice danas ne rade zbog Vaskrsa.

- Deca su otišla u prodavnicu preko puta hotela da kupe sok, jer će danas za Vaskrs sve biti zatvoreno. Prodavačica i njihova koleginica iz kluba su bili svedoci da ova dvojica nisu napravila ništa što bi ih moglo isprovocirati. Jedino ako im nije zasmetao bosanski - napisala je Arudana.


(Telegraf.rs)

Video: Tuča na Banovom Brdu: Čovek ukrao nutelu, a onda je počelo davljenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    16. april 2023 | 12:57

    Ne postoji "bosanski". Nego nešto se desilo skoro u Sarajevu, deci sa Zvezdare... Šta beše?

  • nzn

    16. april 2023 | 12:41

    Cudi me u baru da se desi to,tamo su 90%bosnjaci.Treba da se navede razlog.

  • Mad4Red

    16. april 2023 | 14:29

    Ne podrzavam nacin da se napadaju sportisti, huligani da. Ali ne podrzavam ni to da u nedostatku identiteta odma se istice nekakav bosanski jezik. Jesu li bili ti momci u obiljezjima BiH, jesu li ti isti momci vijedjali sutrasnji Vaskrs kako nece raditi prodavnice. Cekaj malo 2000 prijateljska utakmica bih scg momku iz Crne Gore oko su izbili auto zapalili i njegovu curu fizicki napali, samo zbog tablica Nikšić, jesu li napali isto u bih nedavno, roditelje i djecu u hotelu i to navijacka grupa horde zla... pa sta treba da se cuti i spusta glava, treba da se zaboravi sve sto puca po nama. Treba li sad skupstina da izglasa rezoluciju da je to bio genocid u Baru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA