"Šta dete zna šta je pritisak": Hit reakcija komentatora RTS-a posle srebra Adriane Vilagoš

 
 ≫ 
  • 3

Rale Simić nas uvek navikne na interesantne komentare kada je inspirisan velikim uspesima naših sportista

Adriana Vilagoš je pokazala zbog čega je čudo svetske atletike! Sa svega 18 godina osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu, na debiju na seniorskim takmičenjima, posle neverovatne drame i fenomenalnog hica u poslednjoj seriji.

Naša takmičarka je ostvarila najveći uspeh u karijeri i donela je srpskoj atletici treću medalju na ovogodišnjem prvenstvu.

Kakva je samo drama viđena u završnici finala. Adriana je u pretposlednjoj seriji bacila za centimetar više od Barbore Špotakove i pretekla je na trećoj poziciji. Onda je usledio odgovor legendarne Čehinje, koja je ponovo bacila više od Adriane, ali i od tada drugoplasirane Mađarice Reke Silađi, pa je naša Adriana ponovo pala na četvro mesto.

A onda je Adriana pokazala od kakvog je šampionskog karaktera napravljena! Bacila je 62.01 m i tako nadmašila i Silađi i Špotakovu i došla do srebrne medalje!

Onda je usledio i hit komentar komentatora RTS-a, Raleta Simića, koga je posebno inspirisao uspeh Adriane.

- 62.01 u poslednjoj seriji, pod neverovatnim pritiskom, ali šta zna dete šta je pritisak - u dahu je govorio Rale Simić.

Video: Dvostruka svetska šampionka Adriana Vilagoš: Ne gledam sebe kao čudo!

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA