Zlatna Ivana Vuleta sija posle osvojene medalje: "Nikad nisam bila bolja, znala sam da ne mogu biti druga!"

 
 
 ≫ 
  • 19

Srpska heroina je uspela da se domogne epiteta najbolje u Evropi, pošto je skočila neverovatnih 7,06 u prvoj seriji

Kraljica srpske atletike i nova evropska prvakinja u skoku udalj, Ivana Vuleta, ponovo je oduševila mnogobrojnu publiku u Minhnenu, gde je i osvojila zlatnu medalju. Ivana je nebeskim skokom od 7,06 metara u prvoj seriji došla do sjajnog odličja, ali i do titule najbolje u Evropi.

Posle samog finala, Ivana je ostala oduševljena što se videlo i na njenom licu s kog nije silazio osmeh, kako zbog odličnog rezultata, tako i zbog medalje koju je osvojila.

- Ovo je nešto što čekam četiri godine i ono po šta sam došla, to sam i ispunila. Znala sam da neće biti nimalo lako, s obzirom na to da je Mihambo postala Svetska prvakinja i Olimpijska pobednica i od njene prve medalje u Amsterdamu, mi smo tu u svakom pogledu. Ono što mogu da kažem jeste da sam stvarno uživala, atmosfera je bila fantastična, ja sam sve vreme gledala u publiku i nisam mogla da se načudim kako to sve izgleda sa punim stadionom i toliko ljudi...

- Želela sam to da iskoristim i nasuprot mom nastupu u Judžinu gde sam pokušala drugačiji pristup sprovedem i dođem do medalje, ovaj put sam se vratila izvornoj sebi i načinu na koji ja pristupam takmičenju. Od prvog do poslednjeg skoka ovo je jedna od najjačih serija u karijeri, bez obzira na to što je bilo hladno. Stvarno sam uživala i nisam nimalo sumnjala i znala sam da ću izazvati Malaiku prvim skokom i to sam tražila, jer sam želela da se približim ličnom rekordu, pa čak i po cenu da budem druga, ali znala sam da to nije opcija. Srećna sam i ponosna i uživam - rekla je Ivana odmah nakon takmičenja.

Video: Ivana Vuleta otkrila šta joj je lajtmotiv na EP u Berlinu: Sećam se šta se desilo ovde pre 4 godine

(Telegraf.rs)

 

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bumbar

    18. avgust 2022 | 23:50

    Jel ovo ona naša Španovićka jel ovo Vuleta udata

  • Ljube

    19. avgust 2022 | 00:47

    Ne samo da je i sto je ZLATNA ,vec prava Srbkinja ,Pravoslavka ,nema dva prezimena .Sretna i ziva nam bila .

  • Una

    19. avgust 2022 | 08:11

    Čestitam zlatna Ivana. Kako je lepo pročitati lepe vesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA