Puno srce i suze u očima Dragutina Topića zbog uspeha Angeline: "Ćerko, bolja si od tate!"

 
 ≫ 
  • 1

- Ne znam koja mi je uloga draža, da li uloga oca ili trenera

Šampionska delegacija Srpskog atletskog saveza vratila se iz Kalija, gde je održano Svetsko juniorsko prvenstvo u atletici sa dve medalje, a posle dolaska u Beograd, trener i otac bronzane Angelina Topić, Dragutin, rekao je da je ponosan na svoju ćerku i zahvalio se mnogima koji su im pomogli na ovom putu uspeha.

Bivšem atletičaru se nekoliko puta mogla videti i suza radosnica u oku.

- Ne znam koja mi je uloga draža, da li uloga oca ili trenera. Biti trener je mnogo lakše nego biti otac u ovakvim situacijama. Osećanja su uvek pomešana i to deluje dosta stresno i na gospođu Đerđi i na mene.

- Nažalost, meni lično kao treneru su izmakle dve medalje, jedna zlatna Angelinina i srebrna Teodore Boberić. Teodora je imala taj peh, ostala je bez medalje, znam koliko su obe bile spremne. Ja nisam vrana, znam svoj posao jako dobro i znam koliko moji sportisti mogu da daju. Obe su pokazale to na velikim takmičenjima. Angelina je pokazala da je bolja od tate, reagovala je sjajno u kritičnim momentima, hvala ti ćerko i hvala ti pulenko na ovom sjajnom osećaju - zaključio je Dragutin Topić i na najlepši mogući način zatvorio ovu konferenciju za novinare.

Video: Dvostruka svetska šampionka Adriana Vilagoš: Ne gledam sebe kao čudo!

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    9. avgust 2022 | 14:29

    Е ово је отац, васпитао ћерку и створио врхунску спортисткињу од ње. Дете без силикона и тетоважа за разлику од ћерки естрадних уметника и уметница које беспосличаре и сликају се полуголе!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA