Promovisane medalje za Svetsko prvenstvo u Beogradu: Srpska atletika dobila i novog sponzora

 
 ≫ 
  • 1

Kompanija Dunav osiguranje novi je partner srpske atletike

Video: Otkriven dizajn medalja Svetskog atletskog prvenstva u dvorani Beograd22

Preostalo je tačno mesec dana do početka Svetskog dvoranskog atletskog prvenstva u Beogradu. Srbija i naša prestonica biće centar sportskog sveta od 18. do 20. marta, kada će se u Areni nadmetati najbolji sportisti sveta.

Pul sponzora za organizaciju Svetskog prvenstva od danas je jači za jednu veliku kompaniju, pošto je Dunav osiguranje novi partner srpske atletike i Svetskog dvoranskog prvenstva.

Ispred Dunav osiguranja okupljenima u hotelu "Crowne Plaza" obratio se Miloš Milanović, koji ističe da će ova kompanija uvek podržavati sport i mlade.

- Beograd će po prvi put u istoriji biti domaćin jednog ovako velikog događaja kao što je Svetsko prvenstvo u atletici. Organizacija ovakvog događaja znači mnogo za srpsku atletiku, ali i za grad Beograd i republiku Srbiju. Naša kompanija je prepoznata kao neko ko predstavlja sigurnost. Zato sam ponosan što smo prepoznati kao neko ko će biti osigurač ovog takmičenja.

- Kao neko ko je osvedočeni prijatelj sporta i kao kompanija koja se trudi da pomaže mladim sportistima, trudićemo se i dalje da budemo oslonac našim sportistima i mladima. Ubuduće će uvek naši izbor biti mladi i sport. Uz nesebičnu podršku države, verujem da ćemo svi biti na visini zadatka i da ćemo opravadati poverenje i da ćemo ovo prvenstvo pamtiti po mnogim rekordima i ono što nam je najvažnije, po gostoprimstvu po kojem smo prepoznati u svetu. Poželeo bih svima dosta rekorda, medalja i uspeha u realizaciji takmičenja i verujem da sada prisustvujemo ispisivanju nove istorije srpske atletike - poručio je Milanović.

Predstavljanje medalja, Atletika Foto: Nikola Tomić

Predrag Momirović, organizacioni direktor Svetskog dvoranskog atletskog prvenstva istakao je da je sigurnost na prvom mestu i kada su u pitanju takmičari i publika i ponosan je što će upravo Dunav osiguranje biti kuća koja će osiguravati takmičenje i same učesnike.

Pogledajte i kako izgleda dizajn medalja za Svetsko prvenstvo u Beogradu:

Video: Srpski atletski Savez potpisao spozorski ugovor sa Dunav osiguranjem

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA