Veselin Jevrosimović zadovoljan Serbian Openom: Dva rekorda smo oborili, odziv publike je sjajan (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 1

Lepo atletsko veče na Banjici...

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović oduševljen je viđenim na 4. Serbian Openu.

Atletski miting doneo je velike uspehe naših atletičara koji su imali generalku za Evropsko prvenstvo, koje će se održati od 1. do 3. marta u Glazgovu.

Posebno je kandidaturu za evropsko zlato istakla Ivana Španović, koja je publiku oduševila najboljim ličnim rezultatom u sezoni.

- Više sam nego zadovoljan, ovo je bila provera pred EP u Glazgovu. Imaćemo sledeće nedelje 12 atletičara sa ispunjenim normama, to je rekord, nikad nismo imali takmičara kao ove godine. Kao što vidite, svi su pokazali sve što mogu, dali su sve od sebe. Ovo je bila poslednja provera. Oborili smo rekord po publici, bilo je preko 2.000 gledalaca, to je za ovaj miting više nego zadovoljavajući broj.

VIDEO - Ivana Španović oborila rekord sezone na Serbian Openu

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    20. februar 2019 | 21:23

    Meni nije jasno da mediji a pre svega drzava preko medija ne propagiraju atletiku preko medija koja je sport br.1 za zdravlje nacije, kakav bre propali fudbal, moze decu sami u kladionicu da nam odvede. Veseline cupaj decu iz kandzi kladionica i nabedjenih roditelja. Atletika je br 1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA