Evropski rekorder pružio Beogradu veliku podršku za organizaciju Svetskog prvenstva u atletici 2020. godine! (FOTO)

 
  • 1

Predsedik Atletskog saveza Jermenije i evropski rekorder u skoku udalj, Robert Emijan oduševljen je organizacijom Balkanskog prvenstva u Novom Pazaru

Osim što je Srbija bila domaćin najboljim atletičarima Balkana ovog vikenda u Novom Pazaru, na Prvenstvu Balkana za seniore/ke, imala je i tu čast da još jednom ugosti i evropskog rekordera u skoku udalj Roberta Emijana.

On je čestitao Atletskom savezu Srbije i lokalnom organizacionom odboru na sjajno organizovanom Balkanskom prvenstvu u Novom Pazaru, a takođe je poželeo našoj zemlji sreću u kandidaturi za SP 2020. godine.

- Hteo bih da se zahvalim srpskoj atletici na fantastično organizovanom Balkanskom prvenstvu. Zaista sam oduševljen stadionom, ljudima i načinom na koji sam ugošćen. Lokalni organizacioni odbor odradio je sjajan posao.

- Koristim ovu priliku da poželim Atletskom savezu Srbije puno sreće u kadidaturi Beograda za Svetsko prvenstvo 2020. godine, mislim da ste zaslužili. Ovo je možda čak i jedno od najboljeg organizovanog Prvenstva Balkana na kojem sam ikada bio, visok nivo organizacije i odlična opremljenost stadiona - rekao je predsednik Jermenske atletske federacije, Emijan.

Robert je takođe poželeo puno sreće svim atletičarima u nastavku takmičenja na Balkanskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA