Nisam mogao više da gledam klanje životinja: Đoković konačno otkrio zašto ne jede meso!

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika kriticar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Apolon iz Mense

    26. januar 2020 | 11:16

    Kada ljudi budu shvatili, šta znači prirodna ishrana, onda će znati da je jedina propaganda i indoktrinacija vezana za istu, ona u koju veruju i nametnuta im je po rođenju. I kao takvi, kako budu starili, sve više će puniti džepove lekarima, farmaceutima i ostalim „naučnim ekspertima” za ishranu, koji ih sigurno neće izlečiti. Dok će se industrije mesa, mleka, jaja, itd, ozbiljno potruditi da taj proces ubrzaju. Ipak, činjenica je da većina ljudi nije u stanju, a ni htenju da to pojmi i primeni u svojim životima. Mi nemamo adekvatan želudac/želudačnu kiselinu, creva, konstrukciju vilice i kandže kao alat, da prirodno možemo da rasporimo i odmah pojedemo meso i krv životinja. Zato to nikada ne može da bude, prirodna ishrana za ljude. Prirodno je sve što nema potrebu za termičkom obradom. Ono što se jede u izvornom i sirovom stanju. To nema veze sa tim, šta je za koga zdravije (lično uverenje/odabir), već sveukupno prirodnije i da ne donosi nepotrebno nasilje, zagađenje i bolesti. S obzirom da danas, mnogo toga nije zdravo, a hrana stvara ubedljivo najveću zavisnost, jasno je da većina ljudi ne može i neće da se hrani prirodno. Masa ljudi, svakako ne mari šta će unositi u sebe. I ne treba se u to mešati, niti praviti nekakve podele. Uzmimo npr. Eskime, koji nemaju izbor kao ljudi u Srbiji, po pitanju raznovrsnosti hrane. Ali isto tako postoje i plemena u Africi, koja isključivo žive od korenja, krompira i malo mleka. Pri tom, savršenog su zdravlja.

  • Hybs

    24. januar 2020 | 15:54

    Doći nole na obrnemo neko prase ili jagnje, da bacimo beki roštilj pa uz pivce zivimo lepo hahahsha nemoj da si čudak!

  • ivan s

    24. januar 2020 | 15:35

    A u njegovom restoranu i teletine i junetine i piletine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA