Tim nastavlja da igra u Nici: Osvajač beogradskog Adria Toura se dvaput testirao na COVID-19

Austrijanac je dobro prošao

  • 0
Dominik Tim i Damir Džumhur Foto: MN Press

Dominik Tim može da nastavi da igra u Muratoglu akademiji u Francuskoj, gde se testirao drugi put po odlasku iz Beograda na korona virus.

Dominik je osvojio Adria Tour turnir u srpskoj prestonici pobedom nad Filipom Krajinovićem.

Jadranska turneja se preselila u Zadar gde Tim nije otišao, pošto je skrenuo ka "Ultimate tennis showdown" takmičenju blizu Nice.

U međuvremenu je u Zadru bugarski igrač Grigor Dimitrov u nedelju objavio da je pozitivan na korona virus, a prethodno se povukao sa turnira.

U toku večeri u nedelju su testirani igrači koji su bili u kontaktu sa Bugarinom, od 15 do 30 minuta, u zadarskom Zavodu za javno zdravlje i ispostavilo se da su Borna Ćorić, teniser i Marko Paniki, kondicioni trener Novaka Đokovića pozitivni.

Ostali članovi Đokovićevog tima (Ivanišević, Amanović), ali i njegov brat Đorđe su negativni, Novak će se testirati po povatku u Beograd.

Tim je za to vreme sa ocem otputovao u Francusku gde se i drugi put potvrdilo da je negativan pa je dobio dozvolu da igra protiv Rišara Gaskea i Stefanosa Cicipasa.

Austrijanac je donekle imao i sreće jer je bio u kontaktu sa Grigorom tokom konferencija u Beogradu, na fudbalu, ali i u disko klubu gde su igrači otišli po završetku turnira u Beogradu.

Video: Asistencija Novaka za Krajinovića, tim Adria tur vodi sa 2:0

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA