≫ 

Nole spremio bombu za "Adria Tur", seksi pijanistkinja zabavljaće ljubitelje tenisa u Beogradu!

Pijanistkinja Lola Astanova predstaviće se gledaocima na turniru koji organizuje naš najbolji teniser

  • 3
Novak Đoković Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/lolaastanova

Sve je spremno za prvu klapu "Adria Tur" teniskog turnira, spreman je i umetnički program koji će biti naročito interesantan zbog učešća popularne uzbekistanske pijanistkinje Lole Astanove.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da će Lola, uz našeg violinistu Nemanju Radulovića, zabavljati ljubitelje tenisa na turniru koji će se, nakon Beograda, seliti u Sarajevo, Banjaluku, Zadar i Crnu Goru.

Turnir "Adria tur" igra se predstojećeg vikenda, osam igrača biće podeljeni u dve grupe, a ceremonija otvaranja počinje od 16 sati, kada će ljubitelji tenisa moći da čuju izvedbe seksi pijanistkinje i našeg violiniste koji će se pobrinuti za dobar štimung pre teniskih borbi.

Video: Novakova seksi pijanistkinja za par dana svojom muzikom milovaće beogradsku publiku

- Sa zadovoljstvom mogu da najavim jednog od vodećih violinista sveta i naravno naš ponos Nemanju Radulovića, koji je izuzetan čovek i vrlo lako je prihvatio pozic kada smo se čuli pre par nedelja. On će doći sa svojim orkestrom. Pored njega, nastupiće i jedna od vodećih svetskih pijanistkinja Lola Astanova. Nastupiće i dečiji hor "Dečija čarolija" koji će otpevati i našu himnu i još jednu pesmu, biće i koreografija koja će pratiti dečiji hor i nadamo se da će ta lepa slika biti poslata u svet - otkrio je neke od detalja organizacije turnria i specijalne goste naš as.

Video: Poznata pijanistkinja podigla klasičnu muziku i fitnes na viši nivo

Očekuje se veliki odziv ljubitelja tenisa koji će, bez obzira koji dan budu bili prisutni, moći da vide sve učesnike turnira, što je bio plan organizatora.

Svako ko je kupio kartu za neku sesiju, bilo da je to dnevna ili večernja u subotu ili nedelju, imaće priliku da svaku veliku zvezdu koja dolazi, vidi barem jednom. To je bio plan kada je pravljen raspored mečeva i celog turnira -  rekao je Đoković za RTS.

Video: Najseksi pijanistkinja sveta poslala najlepšu video poruku podrške Italiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niksic

    9. jun 2020 | 21:06

    A kod nas u Crnu Goru niko ne javlja da dolazi Nole. Gdje su mecevi. Ima nas mnogo koji bi htjeli gledati nasega Novaka? U Podgoricu, Budvu gdje je turnir?mnogo nas Niksicana bi htjelo da gleda turnir. Kako ce Novak doci kad granice ovi Milovi nijesu otvorili?

  • Marijana

    9. jun 2020 | 21:18

    Auuu, kakva lepotica. Pogledajte slike na netu. Svaka cast..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA