Divac se vraća u NBA!

 
  • 5

Predsednik Olimpjskog komiteta Srbije ne želi da se ponovo kandiduje za tu funkciju kada mu bude istekao mandat naredne godine

Vlade Divac bi mogao da se po isteku mandata predsednika Olimpijskog komiteta Srbije vrati u Sjedinjene Američke Države i postane član uprave nekog od NBA klubova.

Kako javlja specijalizovani sajt Sportando, legenda srpske i američke košarke mogao bi sledeće godine već da sedne u fotelju neke od franšiza u najjačoj ligi na svetu, a kao prve opcije odmah su se pojavili timovi čiji je Divac bio član tokom igračke karijere, pre svih Sakramento Kings u kojima je doživeo možda i najlepše trenutke.

- Ja se u Sakramentu osećam kao kod kuće. Moj dres je povučen i to je bio poseban momenat. Ponasan sam na to što smo uradili tu - rekao je Divac.

Aktuelnom predsedsedniku OKS-a mandat ističe naredne godine i neće se ponovo kandidovati za tu funkciju, a po svemu sudeći vratiće se u ligu u kojoj je proveo 16 godina kao igrač samo ovoga puta u drugoj ulozi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ADO

    21. mart 2014 | 19:46

    Legenda koju je kobe bryant zemjenio..

  • кенгур

    21. mart 2014 | 20:16

    Дали исплати оне раднике кад су се жалили. Била се дигла велика бука чујем на радију жена му тражимјесечно 1 еврић од јадног и напаћеног народа. Е сад оде у USA већ виђено код наши бизнисмена

  • Mile cijeni

    21. mart 2014 | 23:16

    Ne odgovara mu ova naša demokratija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA