Da ne beše Klivlenda svi bi upisali stotku, gde su Nedović i Raduljica? (VIDEO)

Kavsi jedini tim koji noćas nije uspeo da ubaci 100 poena * Srpski košarkaši nisu bili u sastavu svojih timova u njihovom međusobnom duelu

  • 0

U protekloj noći u najjačoj košarkaškoj ligi NBA, odigrana su samo četiri meča, a čak sedam ekipa je uspelo da pređe preko 100 poena. Tačnije svi osim Klivlenda koji je na svom terenu poražen od Oklahome rezultatom 102:95.

Ali protiv Gromova i Durenta se nije moglo. Iako je promašio prvih pet od šest šuteva, Durent je do kraja uspeo da upiše 35 poena i trasira put kao 50. pobedi Oklahome koja je strepela do kraja iako je šest minuta pre kraja imala preko 20 poena viška.

Međutim, serija domaćeg tima od 21-2 dovela je do toga da je na semaforu stajalo 97:92, ali je tada na scenu stupio Durent i spasa nije bilo. Osim 35 poena najbolji košarkaš Oklahome dodao je i 11 skokova i šest asistencija. Klivlend je u timu imao dvojicu raspoloženih košarkaša. U pitanju su Vejters sa 30 i Hejvs sa 20 ubačenih koševa.

Da su Nemanja Nedović i Miroslav raduljica bili učesnici susreta između Golden Stejta i Milvokija nema sumnje da bi taj duel bio u centru pažnje srpskih medija, ali po običaju nisu bili u planovima trenera. Ratnici su uspeli da zabeleže pobedu rezultatom 115:110 najviše zahvaljujući dabl-dabl učinku Karija (31p, 11as) i 29 poena koje je postigao Tompson.

U ekipi Milvokija Najt je ubacio 27 poena uz osam skokova, dok je Sesions zabeležio 18 poena u šestom uzastopnom, a ukupno devetom porazu Baksa na 10 mečeva.

NBA, rezultati:

Klivlend - Oklahoma 95:102

Hjuston - Minesota 129:106

Portland - Vašington 116:103

Golden Stejt - Milvoki 115:110

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA