BLAT: Neko iz malobrojne grupice idiota me je pogodio novčićem u glavu!

- To je košarka, igrati pred ovakvim navijačima. Doduše, nije mi se svidelo što su me pogodili novčićem u glavu. Dugo mi se to nije desilo u Beogradu. Ali, znam da se radi o grupici od desetak idiota - rekao je trener Makabija

  • 7

Ekipa Makabija je četvti put poražena ove sezone u TOP 16 fazi Evrolige, ovoga puta u Beogradu od strane Partizana.

U jednoj veoma teškoj i napornoj utakmici, crno-beli su uspeli da naprave veliki preokret i na kraju  slave u utakmici na jednu loptu.

- Veoma jaka i teška utakmica, koju smo kontrolisali tri četvrtine. U poslednjoj je Partizan odličnom igrom došao do pobede. U tesnoj utakmici uvek možete da kažete da je više stvari odlučilo.  Na kraju dana, nedostajao nam je taj jedan potez. Ne znam tačno šta, ali ih je bilo dosta - rekao je posle utakmice Dejvid Blat, trener Makabija i kao i uvek prokomentarisao publiku u Kombank Areni:

- Teško je igrati u Beogradu, Areni ili Pioniru, ali je iznad svega lepo. To je košarka, igrati pred ovakvim navijačima. Doduše, nije mi se svidelo što su me pogodili novčićem u glavu. Dugo mi se to nije desilo u Beogradu. Ali, znam da se radi o grupici od desetak idiota. Kad sam bio mlađi, verovali ili ne, izgledao sam lepo. Sada ovakve stvari utiču na moj izgled -našalio se na kraju iskusni stručnjak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile tastatura

    21. mart 2014 | 07:53

    Dule nije sigurno,on ima problem sa budžetom

  • meek mill

    21. mart 2014 | 09:38

    ocekuje se dule sa pricom o zvezdinom budzetu

  • CB

    21. mart 2014 | 10:13

    Izjava čoveka koji razume i voli sport. Čoveka koji ceni ovakvu posetu i razume navijače, iako su to u nekim momentima i neodgovorni ''idioti''. Bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA