NIKOLIĆ: Lazović, Obradović i Ilić treba da se smire!

 
  • 5

Trener crno-belih naglasio da je zadovoljan igrom svojih izabranika posebno na poslednja dva meča, ali očekuje od najiskusnijih igrača da budu najmirniji, a ne najnervozniji

Fudbaleri Partizana posle kiksa u Novom Pazaru vezali su tri uzastopne pobede, poslednju na Vračaru protiv Rada. Crno-beli su na tom meču mogli sami sebi da zakomplikuju život, jer su posle vođstva od 2:0 dozvolili protivniku da izjednači rezultat.

Ipak Partizan je uspeo da slavi na kraju, a osim pada koncentracije trenera Marka Nikolića treba da brine nervoza najiskusnijih igrača.

- Generalno sam zadovoljan. Posebno mečevima protiv Radničkog i Rada. Međutim, na Vračaru je Danko Lazović napravio veliku grešku. Danko, zajedno sa Milanom Obradovićem i Sašom Ilićem bi trebalo da bude najmirniji, a ne najnervozniji. Svi smo od krvi i mesa, ali za takav crveni nema opravdanja. Posebno, jer već drugi put dobijamo crveni posle našeg gola. To ne smemo. Žuti i nekako, ali dva crvena u kratkom razmaku su nedopustiva - rekao je Nikolić uz nadu da će disciplinska komisija FSS biti milostiva prema iskusnom napadaču crno-belih.

- Ne očekujem visoku kaznu, posebno posle odgledanog snimka. Nemam nameru da ga opravdavam, ali tu nije bilo nikakavog udaranja. Nemamo pravo na luksuz da nam važni igrači fale u narednim utakmicama.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    18. mart 2014 | 18:38

    Svaka cast treneru Nikolicu na ovoj izjavi ta trojica plus Ninkovic definitivno imaju problem ili hoce sve na silu takvo divljanje I ponasanje prema sudijama koji priznajem nisu cvecke je nedopustivo kao iskrenog navijaca I ljubitelja fudbala muka mi je da to gledam

  • nole

    18. mart 2014 | 19:55

    Ovakvu izjavu zadnjih 7 godina nisam cuo bravo Nikolicu

  • Mare

    19. mart 2014 | 16:11

    Napokon pametan trener,realan. A rezultati polako pocinju da remete sve redom. Mare dobrodosao,svaka ti cast!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA