OFK Beograd napustio u decembru, sada mu je opet trener

 
  • 0

Svuda pođi, u OFK se vrati, moto je bivšeg defanzivca Zvezde Zlatka Krmpotića koji će ponovo predvoditi Romantičare

Ne može bez romantike! Zlatko Krmpotić ponovo je trener OFK Beograda, a prilikom promocije je poručio da mu je glavni cilj da ekipu izvuče iz letargije u kojoj se nalazi od početka prolećnog dela šampionata.

Zanimljivo, Krmpotić je klub u koji se sad vratio napustio 24. decembra 2013?!

- OFK Beograd mora da igra bolji fudbal i zadovoljstvo mi je što smo i u prvom delu uspeli da igramo dobar fudbal i što je publika počela da dolazi na Karaburmu da gleda mlade momke. Verujem da ćemo uspeti u tome i ovaj put.

- Zaslužujemo bolje mesto na tabeli. Pred nama je i kup u kojem mislim da možemo da uradimo mnogo i ulazimo sa ambicijama u kojima nas čeka dobra budućnost - rekao je Krmpotić na konferenciji za novinare na stadionu na Karaburmi.

Krmpotić će na klupi "romantičara" zameniti Milana Milanovića koji je podneo ostavku posle subotnjeg poraza od Novog Pazara.

- Pre 14 godina Krmpotić je bio trener u teškom periodu za OFK Beograd, a jesenas je odradio sjajnu stvar afirmacijom velikog broja mladih igrača, udario temelj ovog tima koji je perspektiva, ne samo OFK Beograda, već srpskog fudbala u celini. Najbolje poznaje ekipu i to su njegova deca.

- Nismo imali dilemu, u dve rečenice smo se dogovorili i Zlatko Krmpotić je ponovo šef stručnog štaba OFK Beograda - rekao je prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić.

OFK Beograd trenutno zauzima 12. mesto na tabeli Superlige sa 18 bodova, tri više od poslednjeplasiranog Donjeg Srema, a u prva četiri prolećna kola "romantičari" su osvojili samo jedan bod.

Romantičari će narednog vikenda gostovati u Nišu Radničkom, a zatim imati prvi meč polufinala Kupa Srbije i derbi susret na svom stadionu sa Partizanom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Tanjug/Telegraf)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA