Kolašinac peti na Kupu Evrope!

 
  • 0

Srpski rekorder u bacanju kugle posle takmičenja u Portugaliji započinje pripreme za šampionat Evrope u Cirihu koji njega i ostale atletičare iz Srbije očekuje u avgustu ove godine

Bacač kugle Asmir Kolašinac evropski šampion u dvorani zauzeo je petu poziciju na Kupu Evrope u Portugaliji. Srpski atletičar najbolji rezultat je ostvario u prvoj seriji kada je postigao 19,95 metara.

- Nažalost posle Sopota sam se izduvao. Jako sam trenirao ove zime što dokazuje novi državni rekord koji sam postavio od 20.67 metara. Bio sam spreman i za bolje, ali jednostavno kockice se nisu poklopile. Sada je vreme za malu pauzu i onda kreću pripreme za Evropsko prvenstvo u Cirihu - rekao je Kolašinac po završetku takmičenja.

Srpskog rekordera ove godine očekuje učešće na šampionatu Evrope na otvorenom u avgustu. Podsetimo, na istom ovom takmičenju Dragana Tomašević je osvojila treće mesto.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA