Bertans na treningu pogodio 34 trojke u nizu!

 
  • 9

Letonac će na povratak na parket morati da pričeka nekoliko dana duže nego što je planirano, jer je meč crno-belih i Solnoka otkazan, ali po učinku na treningu deluje da je spreman

Navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju povratak na teren Davisa Bertansa, koji je zbog teške povrede van stroja još od finala plej-ofa košarkaške lige Srbije!

Iako se očekivalo da će mladi Letonac zaigrati protiv Solnoka u nedeljnom meču ABA lige, njegov povratak je otkazan s obzirom da je i ovaj duel u Pioniru pomeren zbog obaveza tima iz Mađarske.

Međutim ni ova vest nije omela krilo crno-belih koji je poznat po odličnom šutu za tri poena. Na današnjem treningu Bertans je uspeo da nadmaši i samog sebe i obori lični rekord u šutu za tri, jer je bio precizan čak 34 puta u nizu!

- Dobar šuterski trening...upravo sam postavio lični rekord..pogodio sam 34 uzastopne trojke...osećam se spremno - napisao je Bertans na svom Tviter profilu i nagovestio povratak na parket u velikom stilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA