RADONJIĆ: Napravili smo ozbiljan uspeh!

 
  • 8

- Veliki uspeh za nas. Igrali smo dva puta u Evroligi protiv Lijetuvos Ritasa i mogu da kažem nakon ovih mečeva u Evrokupu da su oni sada mnogo bolji tim - rekao je trener crveno-belih posle plasmana u četvrtfinale Evrokupa

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Evrokupa. Izabranici Dejana Radonjića izgubili su u Litvaniji od Lijetuvos Ritasa, ali im je ubedljivija pobeda u Beogradu omogućila prolaz.

Trener crveno-belih svestan je koliki uspeh su ostvarili njegovi igrači:

-Veliki uspeh za nas. Igrali smo dva puta u Evroligi protiv Lijetuvos Ritasa i mogu da kažem nakon ovih mečeva u Evrokupu da su oni sada mnogo bolji tim. Dobili smo prvu utakmicu sa šest poena razlike, ali smo bili zabrinuti jer smo znali da Ritas kod kuće ima kvalitet da prođe dalje. Srećan sam jer smo odigrali dobro do same završnice kada smo izgubili koncentraciju zbog loše komunikacije i tako dali Ritasu priliku. Ali na kraju smo ipak osigurali pozitivan rezultat - rekao je Radonjić.

Trener Lijetuvos Ritasa, Aca Petrović nije imao šta da zameri svojim igračima i pored eliminacije:

- Nakon 80 minuta košarke, mogu da kažem da su mali detalji odlučili ko će u četvrtfinale. Srpljivo smo pokušali da pronađemo ritam i imali smo priliku da slavimo. Na nesreću, nismo uspeli da završimo posao u dve utakmice. Imali smo poteškoća u šutu za tri poena i to je verovatno glavni razlog zbog kojeg se nismo dobro osećali na terenu - rekao je Petrović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heisenberg

    12. mart 2014 | 22:51

    Na pocetku sezone sam bio pesimista sto se Radonjica tice ali sve vise mi se svidja kako vodi ekipu, svaka cast. Trener na duze staze. Kad treba tu je Nelson, za mene je on pravi kapiten ove ekipe. NAPRED ZVEZDA!!

  • Srbin

    13. mart 2014 | 03:02

    Cestitke Zvezdi! Ovo je nasa realnost, a ne ovi grobeci sto se pale na evro ligu a tamo ih dere ko stigne!

  • zmaj

    13. mart 2014 | 06:08

    Deki, panteri te trpaju ove sezone redovno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA