Nemanja Matić deseti najbolji igrač Premijer lige!

 
  • 0

Srpski reprezentativac prema statistici poznatog sajta Kikdeksaa nalazi se u deset fudbalera sa najboljom formom u Premijer ligi

Nemanja Matić živi svoj san u Čelsiju. Pored toga što je njegova ekipa vodeća na tabeli Premijer lige i što pruža sjajne partije, srpskom reprezentativcu stižu i lična priznanja.

Poznati sajt Kikdeks svrstao je Nemanju Matića u deset fudbalera sa najboljom formom u engleskom šampionatu. Sjajni vezista je protekli vikend bio na 23. poziciji, ali je sjajnom partijom u gradskom derbiju protiv Totenhema, napredovao čak 13 pozicija.

Ovaj renomirani sajt uzima veliki broj parametara u obzir, pa je ovo zaista veliko priznanje za srpskog reprezentativca. Prema listi Kikdeksa, na prvom mestu je Stiven Džerard, zatim slede Danijel Staridž i Edin Azar, četvrtu poziciju zauzima Luis Suarez, petu Mikel Arteta, šesti je Tom Hadlstoun, sedmi Jaja Ture, osmi Rahim Sterling, a deveti David Silva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA