Zašto je Muta Nikolić bio u policiji?

 
  • 1

Iskusni košarkaški stručnjak morao na informativni razgovor pred istražne organe zbog izjave da je svoj novac davao Radničkom

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Muta Nikolić saslušan je u policiji zbog izjave da je davao svoje pare kako bi klub mogao da nastavi takmičenje.

Policiju je najviše zanimao interes proslavljenog trenera da uloži pare u klub, a Nikolić je, zajedno sa nekolicinom čelnika Radničkog, morao da da izjavu istražnim organima.

- Očigledno nisu znali da ovo nije prvi put da lični novac dajem klubu. To sam radio i dok sam vodio BFC i beogradski Radnički o čemu mogu da posvedoče i igrači koji su igrali za te klubove. Da nisam dao svoj novac, Radnički bi sasvim izvesno odustao od Evrokupa zbog čega bi posledice bile nesagledive - rekao je Nikolić za Žurnal i dodao:

- Uz sve probleme koji nas muče, ovakve stvari dodatno uznemire ekipu. Klub je odavno na ivici bankrota i da nisam davao svoj novac, Radnički bi mogao da se ugasi. Bilo bi pošteno da nam kažu ako ovaj klub nikome nije potreban.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA