Rakić za Telegraf: Meni je ovih 7 minuta kao nekima 200!

 
  • 1

Posle duge pauze, zbog teške povrede, Rakić konačno debitovao u crveno-belom dresu * Osim što je nasmejan ušao na teren gorostasni napadač istakao da mu znači što je debi bio na Marakani

Kada je u 83. minutu meča Crvene zvezde i Napretka četvrti sudija pokazao izmenu u domaćem taboru cela ''Marakana'' je ustala na noge i najpre aplauzom pozdravila junaka meča Abiolu Daudu, a potom se gromoglasan aplauz nastavio i kada je Đorđe Rakić kročio na teren.

Prošlo je skoro osam meseci otkako je gorostasni centar došao u Zvezdu, ali tek protiv Napretka je uspeo da zabeleži prvi zvanični meč. Povreda ukrštenih ligamenata ''odvela'' ga je na šestomesečnu pauzu, a momenat kada mu je Stojanović rekao da se spremi za ulazak, zauvek će pamtiti.

- Fenomenalno sam se osećao. Nasmejan sam ušao na teren. Od 25. minuta sam se zagrevao i nadao sam se da ću debitovati baš na ''Marakani''. Jedva sam čekao da uđem - rekao je Rakić za TELEGRAF, a potom nastavio:

- Iako je to možda i izlizana floskula moram reći da je to ono što oduvek sanjam, jer sam odmalena navijač Crvene zvezde. Meni je ovih sedam, osam minuta kao da sam igrao 200. Ne mogu da opišem sreću.

FK Crvena Zvezda - FK Napredak

Mogao je Rakić već na debiju da zatrese mrežu. Imao je dve šanse, ali lopta nije htela u gol. Prvu već pri ulasku.

- Okliznuo sam se u nezgodnom trenutku. Hteo sam da uđem unutra, ali su se noge izmakle. Imao sam nakon toga još jednu priliku, ali sam nažalost pucao pored gola - istakao je Rakić za naš portal i dodao:

- Na meni je sada da još više radim i zaslužim svoje mesto u timu. Konkurencija je žestoka. I sami ste videli da imamo najbolje napadače u ligi. Međutim, meni je svaki trening kao utakmica i tu se borim za svoje mesto. Imaćemo i neke prijateljske mečeve gde će igrati fudbaleri sa manjom minutažom. U prethodnih osam meseci odigrao sam ukupno 45 minuta i to je ono što mi treba.

FK Crvena Zvezda - FK Napredak

Rakić nije mogao, a da ne pomene Delije koji su vetar u leđa svim fudbalerima. Igrao je pred njima i ranije, ali sada rvi put za njih.

- Drugačije je kada gledaš mečeve sa tribina nego kako to sve izgleda na terenu. Najbitnije je da su oni zadovoljni, a posle pobede nad Napretkom su bili. Samo zajedno možemo do titule i potrebni smo jedni drugima - jasan je bio Rakić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Marić)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA