NIKOLIĆ: Možemo još bolje!

 
  • 8

- Pružili smo sjajnu partiju. Bilo je puno šansi, golova i veoma sam zadovoljan kako smo igrali, ali kao što kažu uvek može još bolje - rekao je trener crno-belih

Fudbaleri Partizana odigrali su fenomenalan meč u Kragujevcu. Crno-beli su pobedili domaći Radnički rezultatom 5:0 i tako u dve utakmice ove sezone postigli čak 10 golova protiv Kragujevčana.

Trener srpskog šampiona, Marko Nikolić posle utakmice nije krio svoje zadovoljstvo:

- Izvanredan rezultat. Pružili smo sjajnu partiju. Bilo je puno šansi, golova i veoma sam zadovoljan kako smo igrali, ali kao što kažu uvek može još bolje. Ima još mnogo da se igra, idemo korak po korak. Znamo da će nam svaka utakmica biti kvalifikaciona i spremamo se za tako nešto - rekao je Nikolić.

Sa druge strane, trener Radničkog iz Kragujevca, Radmilo Ivančević je bio razočaran partijom njegove ekipe:

- Izgubili smo i pre nego što smo počeli. Isto smo tako jesenas izgubili na Autokomandi. Bili smo drugačija ekipa prethodne dve utakmice. Razočaran sam koliko smo lako izgubili - rekao je Ivančević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. mart 2014 | 17:46

    Jos jedan Sale Ilic,Grbic,Luka,Ninkovic,Fofana,Pantic...sede na klupi,naravno da moze bolje.Osetice to pecurkanci na svojoj kozi...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Hmeljko

    8. mart 2014 | 16:55

    Samo napred!

  • sima zullu

    8. mart 2014 | 17:47

    Ja mislim sudija je kriv... Ovi iz Krgujevca trebali bi da se zale shto im sudija nije svirao penale -kako ce Zvezda biti shampion drugacije? - shta je sa afterom orkestracije zvezdine titule???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA