Mančester junajted pre godinu dana otvorio Tviter i već zavodi red!

 
  • 0

Engleski velikan insistirao je da Tviter suspenduje profil jednog svog navijača, jer je na ovoj društvenoj mreži koristio zvanični grb kluba

Mančester junajted kao da je rešio da se ozbiljno zameri sa svojim navijačima. Pored toga što ekipa Dejvida Mojesa igra ove godine ispod svakog nivoa, engleski velikan je zaratio i na Tviteru sa fanovima.

Naime, jedan od navijača je na ovoj društvenoj mreži koristio zvaničan grb kluba kao i na oficijelnoj stranici, a Mančester je tražio da nalog tog navijača bude suspendovan.

Iako oficijelni nalog @ManUtd_Players ima svega 138 pratilaca na Tviteru, odsek u klubu koje se bavi zaštitom autorskih prava, odlučilo je da pokrene postupak. Naime navijaču je stiglo pismo upozorenja od Tvitera da je stiglo puno žalbi na njegov profil i da mora da promeni svoj avatar.

Nezadovoljni navijač je to i uradio, a iz kluba je stiglo saopštenje u kom se objašnjava da klub mora se bori protiv falsifikovanja i zloupotrebe njihovog imena i obeležja kluba.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA