Baloteli je ovom fotkom zapalio navijače i iznervirao medije!

 
  • 1

Napadaču Milana je zamereno što pozira sa reketom za stoni tenis i poziva obožavaoce na partiju, a oporavlja se od povrede desnog ramena

Italijanski mediji već po tradiciji "na nišanu" imaju Marija Balotelija, a on isto tako tradicionalno svoj bes zbog pisanja o njemu, iskaljuje na Tviteru.

Štampa je veoma oštro reagovala na fotografiju italijanskog napadača, na kojoj on pozira sa reketom za stoni tenis, a ispod poziva obožavatelje na partiju. Razlog za osuđivanje igrača Milana je taj što se on oporavlja od povrede desnog ramena.

- Pozdrav svima! Ako neko misli da može da me pobedi, obavestite me. Dođem vam sve što imam! Ja nikad ne gubim - napisao je Baloteli, a dva dana kasnije odgovorio je:

- Milanu se to ne sviđa, u čemu je problem? Stoni tenis? Hahahaha! Ne brinite, nisam igrao, to je samo slika. Usput, ja sam levoruk. Smejem se svima vama koji me osuđujete, a nemate pojma.

Na kraju, Baloteli je postavio fotografiju sa terapije, i napisao da želi da bude spreman za subotnju utakmicu protiv Udinezea. Potom je odgovorio na nove napade sa kratkim pitanjem:

- Mogu li ja da živim?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA