Barsa ima još jednog Pujola... Ženskog! (FOTO)

 
  • 1

Uprkos tome što će ostati bez legendarnog kapitena, u katalonskom klubu imaju nekoga ko bi mogao barem likom da navijačima posluži kao zamena, jer teško da će moći da pravog Pujola zameni na terenu

Karles Pujol je pre dva dana najavio da će na kraju sezone napustiti Barselonu, ali navijači "blaugrane" ne moraju da brinu, jer u ženskoj sekciji katalonskog kluba igra devojka koja liči na kapitena muške ekipe, a i nadimak ima isti kao on - Puji.

Laura Gomez pored toga igra i na istoj poziciji kao Pujol, ali i povremeno nosi isti broj kao i on. Jedini razlika je u tome što je iskusni defanzivac rođeni Katalonac dok je ona poreklom iz Baskije. Lau, kako joj glasi još jedan  nadimak, jedna je od najstarijih i najiskusnijih igračica u timu Ćavi Ljorensa.

Ova 31-godišnja fudbalerka bila je jedna od ključnih šrafova u timu koji je u prethodne dve sezone osvajao titule u Španij, a na putu su da osvoje i svoj treći naslov prvaka. Iako u poslednje vreme nije redovna u startnoj postavi, njeno prisustvo u svlačionici je od veoma važno za ekipu. Podsetimo da za ženski tim Barselone igra u srpska reprezentativka Jelena Čanković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA