NIKOLIĆ: Nikad borbeniji Partizan!

 
  • 11

Trener crno-belih prezadovoljan zalaganjem njegovih igrača i srećan je što su fudbaleri i navijači Partizana stvorili određenu sinergiju kojom su stigli do pobede

Fudbaleri Partizana zabeležili su prvu pobedu u prolećnom delu šampionata. Crno-beli su posle preokreta uz dosta muke savladali na svom Radnički iz Niša rezultatom 2:1.

Srpski šampion je bio bolji rival tokom celog meča i na kraju zasluženo slavio, a trener Partizana, Marko Nikolić je pre svega zadovoljan zalaganjem njegovih izabranika:

- Čestitam igračima na borbenosti i na pobedi. Mnogo smo želeli ovu pobedu, svih 90 minuta.Primili smo gol iz jedinog šuta Radničkog i to posle naše greške. Vratili smo se relativno brzo, imali još nekoliko šansi u drugom poluvremenu, čak nam nije sviran i jedan sumnjivi penal,  igrali praktično viktoriju i stigli do pobede. Stvarno smo učinili sve, sa ogromnom energijom smo igrali pred ovom fenomenalnom publikom i na kraju slavili na možda i najslađi mogući način - rekao je Nikolić.

Trener crno-belih smatra da je utakmica bila dosta oštra i da je prštalo na sve strane, ali da se njegovi fudbaleri ni u jednom trenutku nisu ponašali nesportski:

- Nije bilo nesportskog ponašanja mojih igrača ni u jednom trenutku. Bila je primetna ogromna želja. Ja sam rekao da smo u prošlom kolu saznali pravila igre i da ćemo se prilagoditi takvim pravilima. Nisam video šta se dogodilo kod onog incidenta. Žao mi je što je došlo do toga, ali takve stvari se dešavaju - rekao je Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    1. mart 2014 | 20:32

    Svaka cast sampioni.Tako se bori za crno bele boje.Partizan sampion.

  • Tata od Grobara do koske

    1. mart 2014 | 21:10

    Strasno koliko pominju proslo kolo i mazu oci javnosti a ruku na srce veci kriminalaca nema na balkanu ! Brzo su zaboravili isti taj Pazar u prvom kolu a bilo ih je jos , pa tom istom Partizanu timovi su napustali teren radi kradja i oni sad o postenju....

  • Dubrovacki trubadur

    1. mart 2014 | 20:34

    Nikad borbeniji sa nikad manje znanja....i nikad veci govornik a losiji trener od tebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA