Kriket igrač opčinjen Anom Ivanović: Ona je najlepša žena!

 
  • 4

Jedan od najpoznatijih kriket igrača Dvejn Bravo, tokom jednog intervjua engleskim medijima, istakao da je srpska teniserka jedna od najlepših žena i da je izrazito talentovana

Jedan od najpoznatijih kriket igrača Dvejn Bravo da je intervju za engleske medije gde je pričao o nekim stvarima iz privatnog života, a između ostalog dotakao se i imena srpske teniserke Ane Ivanović.

Na pitanje koje tri poznate osobe bi pozvao na večeru, ukoliko bi mogao da je organizuje, i zašto Dvejn je ko iz topa odgovorio:

- Anu Ivanović! Nju bih prvu pozvao. Ona je najlepša žena i neverovatno je talentovana. Sledeća je Dženifer Lopez, a potom i Pi Didi - istakao je kriket igrač Vest Indije.

Bravo ima 30 godina i prvi nastup za reprezentaciju Trinidada i Tobaga zabeležio je 2002. godine, a svoj talenat pokušao je da oproba i u filmskom ostvarenju ''Ula''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijego

    1. mart 2014 | 11:50

    Cuvaj se Ana ako mu budes dala, moze da te probije:-). Salim se, i ja bih pozvao Anu pa Natasu Bekvalac pa Sandru Afriku, Carmen Electru, Dzenifer Liopez itd. Ali nemam para;-).

  • Makarije

    1. mart 2014 | 13:05

    Izmislio toplu vodu,... :)

  • Nena

    2. mart 2014 | 03:56

    Dvejne srbine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA