SPORT OVOM MOMKU VRAĆA VID: Pomozite Milanu Đuriću! (FOTO)

 
  • 0

Prisustvo na humanitarnom turniru za studenta FPN-a potvrdili su vaterpolista Andrija Prlainović, kao i zvezde serije "Vojna akademija" i filma "Montevideo, Bog te video". Dostupan je i žiro-račun za uplate kako bi Milan skupio novac za operaciju u Moskvi

U nizu humanitarnih akcija koje je Telegraf podržao, priključujemo se još jednoj, a glavni način da se pomogne je sport.

Grupa studenata Fakulteta političkih nauka pokušava da pomogne kolegi Milanu Đuriću, koji je nesrećnim slučajem, kao dete u Valjevskoj Kamenici, izgubio vid.

Za odlazak i operaciju očiju koja bi mu povratila deo vida u Moskvi potrebno mu je 18.000 evra i 4.000 dolara.

Gubitak vida ovom upornom momku nije bila prepreka da kao đak generacije završi Srednju školu za slepe i slabovide u Zemunu, učestvuje na republičkom takmičenju u recitovanju i osvoji evropsku nagradu za rad "Kako je Brajevo pismo promenilo moj život".

Uz mnogo finansijskih problema, privodi kraju studije socijalne politike na FPN-u. Sva predavanja njegova majka zapisuje i snima na diktafon. Milan potom čita beleške i udžbenike i preslušava snimke. Pamti pročitano i uz ovaj otežan put rada uspeva da položi ispite. Sada je njegova nova šansa. Ponavljamo, za odlazak i operaciju očiju koja bi mu povratila deo vida u Moskvi potrebno mu je 18.000 evra i 4.000 dolara.

Izdvojite svoje vreme i malo dobre volje, okupite ekipu i učestvujte na sportskom humanitarnom turniru za Milana koji organizuju FPN i Vojna akademija. Sportska takmičenja u malom fudbalu, basketu, odbojci i rukometu će biti organizovana 8. i 9. marta na Vojnoj akademiji, a više informacija o prijavi možete naći na zvaničnoj Fejsbuk stranici turnira.

Svoje prisustvo potvrdili su proslavljeni vaterpolista Srbije i Crvene zvezde Andrija Prlainović, kao i zvezde serije "Vojna akademija", ali i jedna iz glumačke postave filma "Montevideo, Bog te video", Miloš Biković. Ako nemate vremena za ovaj događaj, a ipak želite da pomognete Milanu Đuriću, uplatite novac na sledeći žiro-račun: 160-5200100162145-43 Banka Intesa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA