KAKAV MAJSTOR! Svirao faul, pa pobegao u svlačionicu! (VIDEO)

 
  • 1

Na utakmici za šampionsku titulu srednjih škola u Teksasu sudija svirao faul u poslednjoj sekundi, ali je onda na volšeban način i na mig svojih kolega pobegao užurbano u svlačionicu. Košarkašice zbunjeno gledale

Na finalnoj utakmici šampionata srednjih škola Teksasa, desio se nesvakidašnji događaj. Sudije su svirale faul u poslednjoj sekundi meča, a onda na volšeban način pobegle u svlačionicu, ostavivši sve bez objašnjenja.

Meč finala u ženskoj konkurenciji igrale su srednje škole Selina i Argajl. Igrao se drugi produžetak, a ostalo je 4,8 sekundi do kraja a Argajl je imao poen prednosti.

Ekipa Seline je krenula u napad i bukvalno sa istekom vremena jedan košarkašica je faulirana.

Sudija koji je bio najbliži podigao je ruku i svirao faul, ali samo sekund kasnije na savet kolege je odmahnuo rukom, a zatim su svo troje sudija užurbano išli ka svlačionici, dok su igračice zbunjeno gledale.

Šta se ovde desilo nije teško zaključiti. Bio je već drugi produžetak, sa tendencijom da se uđe u treći, a sudijama se žurilo, pa su brže bolje poništili odluku od faulu i pobegli napolje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA