Lični rekord Bekrića na 400 metara!

 
  • 5

Srpski atletičar uspeo je da ostvari cilj koji je imao u ovom delu godine, a to je da na 400 metara bez prepona u dvorani ostvari vreme ispod 47,70 sekundi

Srpski atletičar Emir Bekrić imao je uspešan nastup na dvoranskom mitingu u Pragu, gde je večeras istrčao 400 metara u vremenu ličnog rekorda - 47,17 sekundi.

Bekrić je trku završio kao drugoplasirani u svojoj grupi, a iako 400 metara nije njegova disciplina, kroz učešće na pet mitinga u ovom delu godine ostvario je cilj u dvorani, da trči ispod 47.70 sekundi.

- Bilo mi je važno da iz trke u trku trčim sve bolje, drago mi je što sam još jednom popravio lični rekord i na taj način zatvorio ovaj deo zimske priče - izjavio je Bekrić, a prenosi Atletski savez Srbije.

- To je moja disciplina, posle kraćeg odmora nastavljamo pripreme za Evropsko prvenstvo u Cirihu - kazao je Bekrić, a zadovoljna nastupom bila je i njegov trener Mirjana Stojanović.

- Trka i rezultat u Pragu pokazuju da Emir može da bude još bolji u ovoj disciplini, koja i nije njegova. Sada je bitno da napravimo kraći predah, a onda da počnemo sa pripremama za takmičenja na otvorenom, na 400 metara prepone. Sve što smo do sada uradili predstavlja dobru uvertiru za nastavak sezone - zaključila je Stojanovićeva.

Bekrić će imati sedmodnevni odmor od treninga i takmičenja, nakon čega sledi sezona na otvorenom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA