Novopazarci odgovorili crno-belima: Zaboravili ste šta je bilo u avgustu!

 
  • 10

Potpredsednik i generalni sekretar kluba iz grada na Jošanici odgovorili su treneru Partizana na njegovu opasku da se utakmica igrala samo sa jednom loptom

Ni posle tri dana od odigravanja utakmice između Novog Pazara i Partizana strasti se ne stišavaju na relaciji dva kluba. Nakon prepucavanja između trenera crno-belih Marka Nikolića i predsednika Pazaraca Nedžada Dragolovčanina, oglasio se i generalni sekretar tog kluba Enes Međedović.

- Ne razumem tu smešnu priču da nisu bili adekvatni uslovi za igru, jer su bili isti za oba tima. Ne znam da li je bilo deset lopti, ali znam da je bilo više od jedne koliko oni tvrde. Znam da su u jednom momentu dve lopte završile van stadiona, a igra se nije prekidala. Pitam se da li je trebalo da ih pustimo da pobede da bi bili zadovoljni - pita se Međedović.

Strateg ekipe iz Humske je u ponedeljak na konferenciji ponovo prozvao organizatore i upravu kluba iz grada na Jošanici, rekavši da su njegovi igrači morali da idu po loptu kada ode van stadiona i da su se domaći fudbaleri previše prenemagali posle prekršaja. Na ovo je dobio odgovor i od potpredsednika Novog Pazara, Ćerima Šemsovića.

- Izgleda da su u Partizanu zaboravili šta se desilo u avgustu i onu bruku na početku sezone. Svi su se u Srbiji smejali režiji u Humskoj i nije umesno da poredimo tu i ovu utakmicu. Papir trpi sve, ali odjeci koji su se desili posle meča su me povredili kao čoveka koji voli sport - rekao je Šemsović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran76

    25. februar 2014 | 20:18

    Svaja cast lepo su im spustili..

  • Zeka

    25. februar 2014 | 21:18

    Svaka čast, onu bruku u prvoj utakmici i ono kradju su zaboravili pa ono se nije još desilo u svetu, svaka čast za odgovor tako im i treba....

  • Czv

    25. februar 2014 | 21:08

    Uffff,ugasio grobare!!!BRAVO!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA