Predsednik Novog Pazara: Partizanov trener me uvredio!

 
  • 29

Uprkos tome što svi u njegovom gradu i klubu imaju razloga za zadovoljstvo, prvi čovek Pazaraca razočaran je ponašanjem gostiju iz Beograda, posebno trenerom Markom Nikolićem

Novi Pazar je uspeo u svom planu, a to je da ostane neporažen u duelu sa aktuelnim šampionom Partizanom, a iako u gradu na Jošanici imaju razloga da budu zadovoljni, prvi čovek kluba, Nedžad Dragolovčanin, ipak je razočaran. Predsednika Pazaraca uvredilo je nesportsko ponašanje trenera crno-belih Marka Nikolića.

- Marko Nikolić me je uvredio! Prišao sam mu posle meča da se pozdravimo, pružio ruku, a on jedva da mi je uzvratio. Razočaran sam i kao sportski radnik i kao čovek. Ja sam veče pre utakmice proveo sa delegacijom Partizana u kojoj je bio i Nikolić.

- Maksimalno smo se potrudili da ih ugostimo, bili im na usluzi, a on jedva da mi je pružio ruku. Takvu aroganciju nisam video! Sramota - izjavio je Dragolovčanin za medije.

Novi Pazar i Partizan odigrali su nerešeno, a zbog toga su crno-beli prepustili prvo mesto na tabeli Jelen Superlige, Crvenoj zvezdo, ali ono što je najviše prašine diglo oko ovog meča jeste nepriznat gol klubu iz Humske u poslednjim minutima utakmice zbog čega su crno-beli priložili žalbu na suđenje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko NSCZ

    23. februar 2014 | 10:44

    Ekspresno im se Nikolic uklopio u karakter malog partizana. NI MIT, NI CUDO, VEC PROLAZNA STVAR!

  • Republika Sandzak

    23. februar 2014 | 11:25

    Sisajte grobari

  • Toza

    23. februar 2014 | 10:40

    Razmisljao je sta si sve radio sa tom rukom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA