Čukarički Čukaričanima: Klub sa Brda potpuno u modi pred početak prvenstva! (FOTO)

Uprava Superligaša sa Banovog Brda želi da u drugom delu sezone povuče na stadion veliki broj navijača sa Čukarice. Zovu na meč sa Radom

  • 0

Uverili smo se prošle polusezone da Čukarički postaje jedan od najstabilnijih i najmodernijih klubova u regionu. Nova energija je fudbal na Banovom Brdu ove sezone ponovo učinila zanimljivim, na stadionu koji ima reflektore, posetu od oko 3.000 ljudi u proseku (na početku sezone, kada su vremenski uslovi bili idealni i po 5.000 hiljada navijača je gledalo crno - bele)...

Istim tempom, klub koji ne želi da tavori u medijima, kod navijača i zaljubljenika u fudbal nastavlja i ovog proleća. Kampanja za dovođenje navijača i približavanje kluba svima na opštini Čukarica je u jeku i bez sumnje, zanimljivija je od Partizanove i Zvezdine prethodnih meseci.

Bilbord na Adi Ciganliji koji poziva navijače Čukaričkog, ali i ljubitelje fudbala već nekoliko dana privlači pažnju prolaznika i predstavlja pravu pozivnicu za meč sa Radom, u subotu (15 časova).

Zanimljiv je i slogan sa kojim klub sa Banovog Brda animira navijače: ČUKARIČKI ČUKARIČANIMA!

"Sada hoćemo da vratimo Čukaričane na Čuku", želja je agilne uprave srpskog superligaša koji drugi deo sezone počinje kao sedmoplasirani.

Učinak Banovobrđana koji su pred svojom publikom jesenas nadigrali Crvenu zvezdu i pružili jak otpor lideru Partizanu je: šest pobeda, četiri remija i pet poraza.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA