Dobra vest za Đorđevićev tim! Noa propušta SP u Španiji, Batum pod znakom pitanja!

Centar Čikaga saopštio da je teško igrati tokom cele godine na visokom nivou i da će izostati sa prvenstva u Španiji *Bek Portlanda odluku o nastupu za nacionalni tim će doneti po završetku sezone

  • 3

Najbolji košarkaši Srbije nisu imali sreće na žrebu za Svetsko prvenstvo koje se ove godine održava u Španiji, jer su za protivnike između ostalih dobili domaćine prvenstva "crvenu furiju" i aktuelne evropske prvake selekciju Francuske!

Ipak posao izabranicima Aleksandra Đorđevića mogli bi olakšaju neki od najboljih igrača Francuske, koji su najavili da se neće pojaviti na planetarnom šampionatu, a jedan od njih je Joakim Noa! Centar Čikago Bulsa izjavio je za portal "Catch and shoot", da se neće pojaviti u Španiji.

- Ne, neću biti tamo. Ponosan sam na svoje saigrače i sve ono što su uradili prošle godine u Sloveniji. Ne osećam se dovoljno zdravim da bih išao, ali sam srećan zbog Tonija, koji je žrtvovao toliko toga da bi nacionalni tim odveo do vrha. Jako je teško igrati tokom cele godine jakim tempom - rekao je Noa.

I bek Portlanda Nikolas Batum mogao bi da se pridruži Noi i da preskoči reprezentativne obaveze ovog leta, a konačnu odluku selektoru Koleu saopštiće po završetku sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    16. februar 2014 | 18:48

    Ovom prilikom pozivam SVE bivse,sadasnje i buduce igrace Partizana da bojkotuju SVA takmicenja Drzavnog tima zbog mace-hinskog odnosa Drzave prema Partizanu,i pokusaju urusavanja Institucije!!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Realno

    16. februar 2014 | 21:52

    @Grobar do koske Ti bre decko imas ne vidjen kompleks... Jedno su zvezda i partizan a drugo je reprezentacija. Tad svi treba da budem ujedinjeni i da navijamo zajedno. Bas zbog takvih kao ti vise nema zdravog rivalstva...

  • Страхиња

    16. februar 2014 | 19:22

    Ne lupaj brate pojma nemas. Oni igraju za ponos nacije, a ne za Vucica i parlament. Treba svi da dodju koji su pozvani i da se ponose sto su u rep.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA