TRENER PROZIVAO NAVIJAČE: Zašto je mrtva atmosfera na stadionu! (VIDEO)

Francuski stručnjak pokušava na sve načine da pomogne svojim igračima da izbore opstanak u ligi, a poslednji u nizu njegovih pokušaja sveo se na to da natera navijače francuskog tima da pruže podršku svojoj ekipi

  • 0

Trener Sošoa Erve Renar pokušava na sve moguće načine da sačuva svoj klub od ispadanja iz prve lige Francuske, a uprkos pobedi njegovog tima, nad Gengampom, oni i dalje zaostaju pet bodova za timovima koji se nalaze van zone ispadanja.

Međutim, stručnjak koji je iznenadio sve kada je pre dve godine sa reprezentacijom Zambije kao autsajder osvojio Kup afričkih nacija, ne gubi nadu da može da spase svoju ekipu ispadanja. Tokom pomenute utakmice sa Gengampom, kada je njegov tim imao prednost, Renar se obrušio na navijače njegove ekipe, za koje je smatra da ne pružaju dovoljnu podršku njegovim izabranicima.

Svi koji su putem televizije pratili direktan prenos mogli su da čuju francuskog stratega kako u jednom trenutku opisuje atmosferu na stadionu mrtvom, pokušavajući da iziritira pristalice Sošoa da pomognu svom omiljenom klubu u poslednjim minutima meča.

- Zašto na stadionu izgleda kao da je neko umro - rekao je Renar, a očigledno ovu njegovu prozivku su čuli simpatizeri domaće ekipe i počeli zdušno da navijaju za njegove izabranike, koji su uspeli na kraju da sačuvaju prednost i osvoje tri boda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA